**//sticky ads code//**

De feestdagen komen er weer aan en daarbij geven we graag iets aan een ander. Warmte, lekker eten of iets tastbaars met meer diepgang zoals het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’.

Dit boek is geschreven voor (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen. En wordt inmiddels gelezen en omarmd door jong en oud. Daarbij passen professionele begeleiders van kinderen de inhoud toe in hun praktijk of klas en worden er op basis van dit boek zelfs al workshops gegeven via onze academie!

Doe mee

Het boek

Met het boek “Hallo ik ben Gwen”boek wil ik kinderen er graag aan herinneren, dat hoog gevoelig zijn geen uitzondering is, maar juist een geschenk… en dat het juist ook heel veel voordelen heeft… want bij het hoog gevoelig zijn hoort een dieper bewustZIJN. Een innerlijke kennis die alleen maar aangeraakt hoeft te worden om verder te groeien.
Het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ begeleidt kinderen, als een eerste stap, in deze overgangsfase naar deze ‘nieuwe’ wereld, door ze van binnenuit te laten groeien en krachtiger en sterker te maken.

Het leert kinderen om dichtbij hun eigen innerlijk kind te blijven of hen weer hierbij terug te brengen.

Daarom wordt er in het boek veel aandacht besteed aan de her- en erkenning van het innerlijke kind. En ook wat de voordelen zijn om met dit innerlijke kind samen te werken.
Deze voordelen zijn o.a. het innerlijke kind als een innerlijk kompas, oftewel het leren volgen en vertrouwen van de eigen intuitie.
Door het innerlijke kind te leren vertrouwen kan er een gevoel van innerlijke veiligheid groeien, waardoor er een sterke innerlijke kracht kan ontstaan. En vanuit deze innerlijke kracht te voelen, ervaren en weten, dat alles wat je nodig hebt ‘gewoon’ in jezelf te vinden is.
In het boek wordt ook aandacht gegeven aan het feit, dat het heel spannend kan zijn om je gevoel ook echt uit te durven gaan spreken en aan te geven wat je nodig hebt. Hierbij worden coachende tools gebruikt. En een aantal weetjes verteld over bijvoorbeeld ‘projecties’, vertaald in zogenaamde plakkertjes, ‘die andere mensen op je willen plakken’.