**//sticky ads code//**

Vanuit de krochten van een gebrekkig jeugd als Kopp-kind, leeg en ongelukkig levend binnen de muren van een woning waar al lang niet meer gelachen werd, via de brede schouder van één man die sterker was dan wanhoop en haar liet geloven in het bestaan van onvoorwaardelijke liefde, naar een gelukkig getrouwde moeder van twee intelligente jongens (9 en 6 jaar).

Als kind had Annete niet durven hopen dat ze ooit het leven zou hebben dat ze nu leeft. Dat ze elke nacht zou slapen naast een ideale man, dat ze twee meer dan fantastische kinderen zou hebben, dat ze een leuke job zou hebben als pedagogisch medewerkster op een Internationaal kdv. Dat ze een meer dan goed leven zou hebben.
Ooit was ze alleen maar bezig met overleven en kwam zo nog een aardig eind, Annete heeft zelfs de PABO afgerond in 2006. Nu leeft ze haar leven veel bewuster, vanuit een innerlijke drive. Ze doet dat wat ze wil: een goede echtgenote en moeder zijn, ze probeert elke dag te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Annete loopt nu naast mijn werk vrijwillig stage op een basisschool, omdat ze het echt leuk vindt om met kinderen te werken. En schrijven, inspireren. Voor De Leukste Kinderen schrijft ze over alles wat interessant kan zijn voor de doelgroep van deze site: ouders van de leukste kinderen. En de leukste kinderen, dat zijn toevallig alle kinderen!